Selskabslokaler til fest og konferencelokale til leje

Leder du efter nogle selskabslokaler eller et konferencelokale? Hos Birgittelyst Kro i Viborg i Midtjylland arrangerer vi fester i vores selskabslokaler. Det kan også være en virksomhed, som har brug for at leje et konferencelokale til et møde eller lignende. Du kan booke hele kroen hvor der er plads til 80 gæster eller vælge vores jagtstue med plads til 40 gæster. 

Plads til 40 personer i vores fest- og konferencelokale

Vores selskabslokaler har plads til omkring 40 personer, hvor du selv bestemmer menuen. Vi har ingen faste menuer, men du udarbejder din egen menu sammen med os. Vi kan også pynte festlokalet op mod en ekstra betaling. Dermed tager vi os af alt fra pynt og madlavning til servering og oprydning.

Vi kan arrangere selskaber såsom:

  • Jubilæer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Receptioner
  • Konfirmationer

Lokalet er også velegnet som konferencelokale, hvor vi kan stille en projektor til rådighed. Udover kaffe og drikkevarer kan vi endvidere tilbyde frokost, middag eller blot et mellemmåltid. Vores gamle, hyggelige kro fra 1808 er med andre ord yderst velegnet, hvis I skal bruge et konferencelokale.

Få et uforpligtende tilbud på leje af vores selskabslokaler

Du er velkommen til at få mere at vide om vores billige lokaler til fest og møde. Vi kommer gerne med forslag til mad og drikke. Herefter sender vi også gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for vores selskabslokaler eller et konferencelokale.

Du kan ringe til os på telefon 86 64 64 00 for at høre nærmere eller for at reservere lokalet. Du kan også skrive til os på e-mail karina@birgittelystkro.dk.

Bemærk, at der ikke er lokaleleje på, samt vi ikke tager imod ean nummer til betaling af faktura

​Bestil bord i dag

Bordreservation

Udfyld reservationsformularen med dine oplysninger, og vi vil bekræfte din reservation snarest muligt.


Ved bordbestiling til samme dag, skal det ske på telefon:

Grundet stor travlhed og interresse på bordreservationener ved os, så skal reservationer fremadrettet være bekræftet af os, før den er gyldig. Vi vil bekræfte snares muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt