Menu

Ved bestilling af mad ud af huset, er det ingen krav til min. antal

Mortens aften menu 2019

Hovedret: Stegt andebryst med surt, brunede og hvide kartofler, skysovs samt grønkålssalat med granatæble og marineret valnødder

Dessert: Fløderand med sveskesauce el. ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 199,-

Julefrokost menu ud af huset for 2019

Hvide sild med karrysalat 15,-

Karrysild med kapers og løgringe 15,-

Tartelet med høns i asparges 35,-

Æg med rejer, citron, tomat og mayonaise 20,-

Leverpostej med champignon og bacon 15,-

Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron 35,-

Hjemmelavet frikadeller med rødkål 15,-

Sylte med sennep og rødbeder 15,-

Julemedister med sennep og rødbeder 20,-

Kamsteg med hjemmelavet rødkål 30,-

Glaseret hamburgerryg 30,-

Brunede og hvide kartofler 25,-

Andesalat med valnødder og råmarineret appelsiner 30,-

Mørbrad a la creme med persille stegte kartofler 45,-

Brie med frugt og kiks 25,-

Frugtsalat med råcreme og chokolade 35,-

Ris a la mande og hjemmelavet kirsebærsauce 35,-

Rugbrød og kuvert smør 5,-

Nytårsmenu for 2019.

Forret: Ærtesuppe med champagnedampet pighvar

Hovedret: Krondyrmørbrad med sauterede svampe og brombær, smørstegte kartofler og glaze

Dessert: Kataifi fuglerede med hvide chokoladeæg fyldt med chokolademousse

Pris pr kuvert 345,-

1 Januar åbent 16-21 for take away menu.

​Bestil bord i dag

Bordreservation

Udfyld reservationsformularen med dine oplysninger, og vi vil bekræfte din reservation snarest muligt.


Ved bordbestiling til samme dag, skal det ske på telefon:

Grundet stor travlhed og interresse på bordreservationener ved os, så skal reservationer fremadrettet være bekræftet af os, før den er gyldig. Vi vil bekræfte snares muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt