Måltidskasser og hverdagsretter til private og virksomheder

Kunne du tænke dig at abonnere på måltidskasser? Hos Birgittelyst Kro i Viborg i Midtjylland tilbyder vi både catering og måltidskasser. Måltidskasserne kan for eksempel være en frokostordning til en virksomhed, eller det kan være middagsmad eller aftensmad til en familie.

Spar tid med sunde og lækre måltidskasser

Vi tilbyder måltidskasser til alle formål, men de fleste kunder er virksomheder og børnefamilier. Det kan naturligvis også være, at du bor alene og ikke ønsker at lave aftensmad til dig selv. Alle kan være med.

En måltidskasse kan sagtens være en billig løsning, fordi der ikke er noget madspild, og der skal heller ikke bruges tid på indkøb og madlavning. Samtidig er vores sunde og lækre måltidskasser billigere og bedre end fastfood eller mad lavet med stress.

Det billigste er naturligvis at gå efter tilbud og storkøb, hvorpå du fryser ned samt spiser rester, men det er ikke altid den smarteste løsning for den travle familie. Dertil kommer, at virksomheder kan have en interesse i at tilbyde medarbejderne nogle gode arbejdsforhold.

Kontakt os for at høre mere om madordninger

Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan tilbyde til virksomheder, familier, par og enlige. Vi kommer også gerne med råd og vejledning om at sammensætte en god frokostordning eller anden madordning. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på måltidskasser.

Du kan ringe til os på telefon 86 64 64 00 for at få mere at vide om vores madordninger. Du kan også skrive til e-mail karina@birgittelystkro.dk.​

​Bestil bord i dag

Bordreservation

Udfyld reservationsformularen med dine oplysninger, og vi vil bekræfte din reservation snarest muligt.


Ved bordbestiling til samme dag, skal det ske på telefon:

Grundet stor travlhed og interresse på bordreservationener ved os, så skal reservationer fremadrettet være bekræftet af os, før den er gyldig. Vi vil bekræfte snares muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt