Birgittelyst Kro

Byg selv eller buffet

Selskabs menuer kan kun bestilles ved min. 15 personer

Byg selv menu

Byg jeres egen menu ud fra disse lækre retter:

 

Forretter

1. Lakse roulade, bagt spinatbund med laksmousse………………………………………….89,-

2. Fransk løgsuppe med gratinerede ostebrød………………………………………………69,-

3. Rejer ristet i hvidløgs smør, i krydderet ærtesuppe…………………………………….79,-

4. Hummer bisque (suppe) m. asparges og champignon………………………………………..79,-

5. Butterdej skal- med hønsekød og asparges………………………………………………65,-

6. Tapas Tallerken – Med 3 slags pølser & marinerede grøntsager…………………………….79,-

7. Skaldyrs cocktail med asparges, dild, kaviar…………………………………………..89,-

8. Terrin af hvid fisk med asparges syltet bananløg……………………………………….79,-

9. Serrano skinke med figner og mozzarella, citron/honning dressing…………………………89,-

10. Torske ryg a la provenciale med estragonmoussilini og sprøde urter………………………89,-

11. Skindstegt rødfisk med vanilje glaserede skorzone rødder……………………………….79,-

Hovedretter

1. Kalvesteg stegt som vildt med grønne bønner, brunede og persillekartofler, waldorfsalat, tyttebær, surt og flødesauce……………………………………………………………………169,-

2. Oksemørbrad, grøn salat, sauterede grønne bønner, champignons, grillet tomat, hasselbagte kartofler og sauce bearnaise……………………………………………………………………………184,-

3. Oksefilet m / kartoffeltærte, sukkerærter, gulerødder, rødløgs kompot dertil sauce bordelaise…………………………………………………………………………..179,-

4. Helstegt krondyrs filet med sukker brunede og hvide kartofler, årstidens grønt, Waldorfsalat, honning glaserede valnødder & druer dertil vild flødesauce………………………………..196,-

5. Oksefilet med pomme Anna, årstidens grønt, blandet salat dertil sauce bordelaise………….179,-

6. Øl marinerede gris med kartoffeltærte, årstidens grønt, stegt svampe dertil skysauce………169,-

7. Andesteg – med rødkål, svesker, sukkerbrunede og hvide kartofler, ½ æbler med ribsgele, tyttebær, surt og andskysauce…………………………………………………………………..169,-

8. Kalvefilet (helstegt) – m / årstidens grøntsager, champignons, kartoffeltærte, dertil Madeira sauce……………………………………………………………………………….175,-

9. Fransk lammekølle, med persille, hvidløg og rosmarin, serveres m / grilltomat, grøn salat, mint gele, franske ærter, rissolles kartofler og lammesky…………………………………………………………………………….169,-

10. Chilli marinerede kalve culotte, med årstidens grønt, timian reduktion og pommeanna……………………………………………………………………………169,-

Desserter

1. Lakrids creme brulee med marinerede frugter efter årstid, & hjemmelavet iscreme…………..66,-

2. Grand marnier issouffle med karamelhorn og mynte marinerede bær…………………………76,-

3. Fransk citrontærte med frisk frugt og hjemmelavet vanilje is……………………………66,-

4. Pandekager med vanilje is, syltet skovbær…………………………………………….66,-

5. Tiramisu med syltete frugt………………………………………………………….69,-

6. Mazarintærte med bær creme & hjemmelavet vaniljeis…………………………………….69,-

7. Iskold jordbær suppe med Mynte parfait……………………………………………….59,-

8. Gateau marcel med frisk frugt……………………………………………………….76,-

Natmad

Birgittelysts lav selv hotdog………………………………………………………………………………..59,-
Pulled pork byg selv burger………………………………………………………………………………..65,-
Pølse bord med hjemmebagt bløde boller……………………………………………………69,-
Æggekage med purløg & Bacon, rødbeder, sennep, rugbrød……………………………………..65,-
Frikadeller med kold kartoffelsala……………………………………………………….65,-
Aspargessuppe………………………………………………………………………….65,-

Reception

Mini Sandwich med røget laks…………………………………………………………….20,-
Mini Sandwich med rejesalat……………………………………………………………..20,-
Spansk lomo med melon og persillepesto……………………………………………………20,-
Små deller med Chilli/lime kartoffelsalat…………………………………………………25,-
Bruchetta med serrano skinke…………………………………………………………….25,-

Kager, diverse

Kransekage Hjemmelavet………………………………………………………………….25,-
Skære kager/kringle………………………………………………………………………….35,-
Fløde/bryllup/dåbs kager…………………………………………………………….fra 45,-
Petit Four pr. stk……………………………………………………………………..16,-
Hjemmebagt bolle med smør (1½ pr. person) ………………………………………………..35,-
Boller med pålæg……………………………………………………………………….45,-
Sandwichs M/uspecificerede pålæg…………………………………………………………58,-
Smørrebrød M/Uspecificerede pålæg…………………………………………………….fra 45,-
Chips & Peanuts………………………………………………………………………..20,-
Kaffe/the med småkager………………………………………………………………………………40,-

Drikkevarer

Flaske øl.

Carlsberg/Tuborg……………………………………………………………………….35,-
Special Øl fra Ugelris bryggeri………………………………………………………….50,-
Sodavand………………………………………………………………………………28,-

Husets avec.

cognac/likør……………………………………………………………….fra 35,- til 65,-

Årstidens velkomstdrink…………………………………………………………………48,-
Husets vin……………………………………………………………………………180,-

Drikke/Vincouvert

Hvidvin, Rødvin, Dessertvin 1 glas af hver……………………………………………….120,-
Hvidvin, Rødvin, Desservin, ad libitum (3 timer)………………………………………….180,-
Øl/Vand ad libitum (3 timer)……………………………………………………………120,-
Hård bar ad libitum 7 timer (Vodka, rom, whisky, gin, vin, øl, vand)………………………..696,-
1/1 flaske spiritus……………………………………………………………………500,-

Lækre buffeter

Vælg mellem:

 

Klassisk brunch - 210,-/kuvert

Hjemmebagte pandekager
Blandet morgenbrød
Rugbrød og franskbrød
Brunsviger
Smør og syltetøj
3 slags oste
Hjemmerøget laks
Grøntsags tærte
Hamburgerryg, rullepølse og spegepølse
Hjemmelavet leverpostej med Champignon
Ristet brunch pølser med hjemmelavet ketchup
Scrambled eggs
Bacon
Frugt
Kaffe, the, juice og mælk

Klassisk buffet - 335,-/kuvert

Hvide sild med hjemmelavet karrysalat og årstidens sild
(serveres på bord)

Hjemmerøget laks med salat og rød dressing.
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
Frikadeller med kartoffelsalat og purløg.
Ribbensteg med rødkål og surt.
Oksefilet med ovnbagte kartofler.
Salat med linser og blomkål vendt i persille pesto.
Græsk salat med tomat, agurk, rødløg, ost og oliven.
Gorgonzola med rå løg og rå æggeblomme.
Dertil hjemmebagt brød og smør.

Nordisk buffet - 335,-/kuvert

Torskefisk svøbt i serrano skinke
(Tallerken anrettet)
Fennikel gravad laks med honning.
Timianbagt oksefilet.
Fløde pomme anna.
Pressede svinenakke med salat af løg og æbler.
Lammekølle med salturt-timian creme.
Kyllingebryst marineret i æblemost.
Bagt pastinak.
Grøn salat med urter og vaskede hytteost.
Bede salat med korn og cremefraiche.
Hvidløgsstegte kartoffelbåde.
Æblefromage med gyldent rav af havre.
Hjemmebagt brød og smør.

Grill buffet m. helstegt pattegris - 175,-/kuvert (min. 30 kuverter)

Kartoffel salat klassisk pyntet med cherry tomater og purløg.
Fløde kartofler.
Græsk salat med tomat, agurk, rødløg, oliven fra kalamata samt feta ost.
Bland selv salat med 4 lækre friske grøntsager samt 3 syltet lækkerier.
Coleslaw.
Barbeque sauce.
Tzatziki.
2 slags flute.

Helstegt pattegris på grill - 349,-/kuvert

Viking køller
Grillpølser
Grønsalat 10 lækre ting med dressinger.
Broccoli salat
Græsk salat
Pastasalat
Kartoffelsalat
Flødekartofler
Barbecue Sauce
Tatziki
Brød og smør

Eller en af vores små buffeter, fra 149,-/kuvert

1. Spansk krydderet suppe med tomater og linser, løgtærte, grøn salat med creme-fraichedressing, hvidløgsstegte kartoffelbåde, farseret nakkefilet med brød og smør.
149,- pr kuvert.

2. Salatbar med 6 lækre ting, kyllingelår marineret i cremefraiche og chili, dagens fisk stegt, langtidsstegt kalve culotte, flødekartofler, brød og smør.
179,- pr kuvert.

3. Sild med hjemmelavet karrysalat, frikadeller med kold kartoffelsalat, ribbensteg med rødkål og surt, grøn salat med urter og dressing, flødekartofler.
169,- pr kuvert.

Praktiske oplysninger om selskaber.

Selskabs menuer kan bestilles for min 15 personer.

Bordplan/kort ect. Endelig antal gæster, børnekuverter, special menuer m.v. bedes afleveret til kroen senest 1 uge før arrangementets afholdelse.

Betaling af faktura kontant/kort.
Blomster, lys, servietter, opdækning er inkluderet i prisen, hvide duge hvide servietter, årstidens pynt.

Afbestilling vi henviser til afbestillingsregler for arrangementer i restaurantions branchen.

DeposBordopstilling op til 24 et langt bord, 24-30 u/bord, op til 40 ved enkelte bord af 10 personer.

Børn 2-12 år ½ pris.

itum der skal betales 1000,- kr. ved reservation af lokale til arrangement.

Ved bestilling af mad ud af huset tager vi 15 kr fra kuvert prisen.

Der må ikke medbringes mad/drikke/spiritus ect. med på kroen. 

Der kan ikke betales proppenge/der gives ikke rabatter eller ligende.